Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Sevmek; atesi yutmaya benzer; yutmazsan, elinde tutamazsin!.. 04 September 2019 # 1 Bir liste yap bana. Benim için,,, senin listeni... * Bir liste hazirla. Yaz alt alta; yaptiklarini düsünerek, bugüne kadar... De ki: “Sen olmasaydin, sunu yapmazdim!...” * Ben olmasaydim yapmayacagin seylerin listesini sirala alt alta veya eger ben olmasaydim hayatinda, bu sekilde yapmayacagin seyleri sirala... Ben oldugum için yaptiklarini/yapmadiklarini görmüs ol. Önce kendin için yap bunu, bana gösteremesen bile!.. Ya da bir kendin için yap, bir de benim için. Ayri ayri... * Bunlar, bencilligin ve sencilligin listesidir,,, ama daha da derini; bizcilligin!.. Mühimdir; Sadece zihnimizde kalsa bile... * De ki: “Sen olmasaydin hayatimda, su isi bu sekilde yapmazdim; sen oldugun için o sekilde yaptim... Sen oldugun için filan yere gitmekten vazgeçtim... Sen burada oldugun için yaninda kalmayi seçtim... Sen hayatimda oldugun için...” Listelerin birinde beni kandirabilirsin emin ol, ve rahat ol; hatta kandirmaya çalismani da dilerim... Ama kendi listen, yutulmus jiletler gibidir; kirmizi izler birakir zamanla, içinin yollarinda!.. * Sevmek; atesi tutmaya benzer... Sevmek; atesi yutmaya benzer; yutmazsan, elinde tutamazsin!.. * Hadi... Bir liste yap bana; ve kendin oku!.. Sendeki degerim iste budur! Cevap Yaz