Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Bekle beni birgün gelirim ansızın 04 September 2019 # 1 Bekle Beni Birgün gelirim ansızın Hasretini kurşunlarcasına iki kaşının arasından, Bekle Beni Gelirim elbet bir kışın Bir kar tanesi gibi düşerim pencerene şubatın ortasında Şubatın ortasından çıkar gelirim... Son şafağın yaprağını döker birgün takvimler Senliliği vurur akrep Yelkovan onikinin üstünde Birden bire çalınıverir kapın Bir gecenin yarısında,karanlığın yüreğinden bembeyaz Rüyalarından kopar gelirim... Bekle beni Birgün gelirim ansızın Ayrılığı paramparça parçalarcasına Bekle beni Bir gecenin koynunda bekle Gökyüzünde güneşin uyumuşluğu, Dolunayın doğmuşluğu olduğunda Bir dilek gibi Yıldızlardan kayar gelirim... Birgün mektuplarım gibi düşerim kapına Telefondaki sesim gibi duyarsın beni Mavi bir otobüse hoşgeldin der İstanbul Bir siren sesi ve zilinin çalınışında bekle beni... Bekle beni birgün gelirim ansızın Bekle beni birgün gelirim birdenbire Birgün kartanesi gibi Usul usul çarparım kışın ortasında pencerene Şubatın ortasından çıkar gelirim... BEKLE BENİ,BEKLE BENİİ Cevap Yaz