Regex Nickli Üyeden Alıntı
vBulletin 3.8.11 ile gelen PHP7 desteğiyle vBulletin 3 serisi için hız ve performans katlanacak diye düşünüyorduk. Ancak vBSEO.com kapandığı için kullanılabilir en yüksek vBSEO sürümü 3.6.1 ve bu da PHP7 desteğini işe yaramaz kılıyor, vBSEO desteklemiyor. Alternatif olarak DBSEO sürekli gelişim içerisindeydi ancak PHP7 desteği olup olmadığını kontrol etmedim. Burada da tıpkı senin eski forum gibi, vBulletin lisansı en son 3.8.4'ü desteklediği için 3.8.4 Patch Level 2 kullanıyoruz. Buna bağlı olarak da PHP sürümünü düşük tutuyorum (5.3). Bir ara vBSEO'suz, vBulletin 3.8.11'in performansını PHP7 ile deneyeceğim.

Onun dışında gelişmiş yazılım ile alışılagelmiş yazılım konusunda dediklerine katılıyorum. Bana göre alıştığım ve beğendiğim sürüm vBulletin 3'tür. Ancak illa güncel yazılım kullanacaksam vBulletin 4 mi, vBulletin 5 Connect mi, XenForo mu? dersen; içlerinden XenForo derim. vBulletin 3 sürümünden sonra ekibin dağıldığını ve iki vBulletin geliştiricisinin ayrılıp XenForo'yu kurduğunu, vB 4'ü kodlayanların yeni şirket çalışanları olduğunu da hatırlatalım.
Vbulletin 3.8.4 Patch Level 2 için biz PHP (5.4) kullanıyorduk.

Bir ara vBSEO'suz, vBulletin 3.8.11'in performansını PHP7 ile deneyeceğim.
Bunların hepsini denedim, maksimum PHP (5.6)'ya gidebiliyorduk bütün eklentiler aynı şekilde çalışacak biçimde.Eklentilerin bazılarının sahipleri ile konuşup uyumlu hale getirmek için anlaşmaya da gidiyorduk sonra vazgeçtik.Dragonbyte ekibi de vb3'e pek sıcak bakmıyorlardı, hatta bazı eklentilerin vb3 halini çıkarmamaya başlamışlardı.Xenfero'nun en iyisi olduğu konusunda ben hemfikirim.Bunu daha önce de sana söyledim.Hatta sen katılmıyordun Ongun hatırlatırım