Walker Açık Profil bilgileri Walker nickli üyeye özel mesaj gönderin Walker nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 January 2019 Nereden: Yurt dışı Mesajlar: 6.019 Konular: 498 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 212 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 74 Konu(lar) Alınan Beğeni: 807 Verilen Beğeni: 2479 Nereden: Yurt dışı İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 72 Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita (Lyric-Translate) 05 September 2019 # 1 Bana señorita demeni seviyorum Keşke sana ihtiyacım yokmuş gibi davranabilseydim Ama her dokunuş ooo-la-la-la Doğru, la-la-la Ooo koşmalıyım Ooo, senin için gelmemi sağlıyorsun [1: Shawn Mendes] Miami'de Yaz yağmurundan hava sıcaktı Terler üzerimden damlıyordu Onun adını bile bilmeden önce, la-la-la Ooo-la-la-la gibi hissettirdi, evet hayır Safir ay ışığı, saatlerce kumda dans ettik Tequila Sunrise, vücudu ellerime tam uyuyor, la-la-la Ooo-la-la-la gibi hissettirdi, evet [Koro: Camila Cabello ve Shawn Mendes] Bana señorita demeni seviyorum Keşke sana ihtiyacım yokmuş gibi davranabilseydim Ama her dokunuş ooo-la-la-la Doğru, la-la-la Ooo, koşmalıyım Ooo, biliyorsun bana señorita demeni seviyorum Keşke seni terk etmek o kadar zor olmasaydı Ama her dokunuş ooo-la-la-la Doğru, la-la-la Ooo, koşmalıyım Ooo, senin için gelmemi sağlıyorsun [ 2: Camila Cabello ve Shawn Mendes] Otelde kilitliyiz, ortada hiç değişmeyen sadece bir şey var Sadece arkadaş olduğumuzu söylüyorsun Ama arkadaşlar nasıl tadına bakılacağını bilmezler la-la-la Çünkü biliyorsun gelmeyeli uzun zaman oldu, düşmeme izin verme, oh Dudakların beni soyduğunda Diline bağlandım Oh aşkım, öpücüğün ölümcül, durma [Koro: Camila Cabello ve Shawn Mendes] Bana señorita demeni seviyorum Keşke sana ihtiyacım yokmuş gibi davranabilseydim Ama her dokunuş ooo-la-la-la Doğru, la-la-la Ooo, koşmalıyım Ooo, biliyorsun bana señorita dediğinde seviyorum Keşke seni terk etmek o kadar zor olmasaydı Ama her dokunuş ooo-la-la-la Doğru, la-la-la Ooo, koşmalıyım Ooo, senin için gelmemi sağlıyorsun [Outro: Camila Cabello ve Shawn Mendes] Bunca zaman senin için geldim (Senin için) Ve umarım senin için bir şey ifade ediyordur Adımı söyle, senin için geleceğim Seni arıyorum Senin için Senin için (benim gelmemi seviyor) Senin için Ooo, koşmalıyım Ooo, senin için gelmemi sağlıyorsun Señorita: bayan (evli olmayan kadın) Tequila sunrise: kokteyl Cevap Yaz