Din zaten her yerde olmalı kardeşim Rabbimiz evde sadece ibadet edin namaz kılın demiyor,
Deseki ben bu içkiyi birakmak istiyorum ama bırakamıyorum ayeti biliyor sadece günah işlemiş oluyor, ama deseki ya senede bir kaç gün içsem hiç bir şey olmaz dediği anda ayeti inkar ediyor ayeti inkar ettiğini için hem kafir hem günahkar oluyor, ondan sonra daha farklı bakıyorum,,,,
O dediklerin bahane kardeşim,,,, emin ol Türkçe olsaydı Kur'an yine bahaneler olurdu,,,,,
Kardeşim iyi oku İslamı Kur'an-ı, Peygamberler hayatını orada bir eğrilik, kötülük görecek misin,, İslam git sapık yollara demiyor sizin dediğinize katılmıyorum,,,
Olsun bazen yapıcı olur belki de eleştirmek hakaret etmeden aşağılamadan,,, konuşmak iyidir insanca,,,,
İslama hakaret eden aşağılayan insanlar ve Atatürkçülere hakaret edenler veya inanmayanlara hakaret edenler bu bizleri hiç bir yere götürmez aksine daha da kötü olur,,,
Size kardeşce bir tavsiye bundan sonra insanlara değil hep Kur'an'a, Peygamber hayatına bakın inşallah,,, ve kusursuz insan yok diyin