Regex Nickli Üyeden Alıntı
Ortada sansürlük herhangi bir durum söz konusu değil @rainbow6, sadece konu başlığını güncelledim. Yazdığın içerik olduğu gibi duruyor. Bunun gerekçesini de mesajımda belirttim. Aynı düşüncede olsak da tüm kesimlere yaklaşımlarımızı objektif bir şekilde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kemal Kılıçdaroğlu'na Bay Kemal denmesi ya da itibarsızlaştırılmaya çalışılması nasıl tepki verdiğimiz bir şeyse, aynı sağduyuyu bizim de göstermemiz gerekiyor ki eleştirilerimiz hitaplar ya da kullanılan dil yüzünden yabana atılmasın.

Böyle bir nedenle imzanı kaldırıp forum bırakman açıkçası yakışmadı ama gerekli açıklamayı yapmış olduğum halde bu şekilde bir düşüncedeysen de saygı duyuyorum. Bazı forumlarda siyasi haber paylaşmak, yorum yazmak bile yasakken sadece konu başlığındaki Tayyip ibaresini RTE olarak güncellemiş olmamı sansür uygulaması biçiminde tanımlamak doğru değildir.
Arka plandaki düşüncenizi anlıyorum. Şu başlıkta sen ve benim yazdığım basit ifadeler bile artık korkunç bir hışma uğruyor. Kadını öldüren adam ceza almazken, ekonomi kötü, malum adam rörörörörör diyen anında hapse giriyor. Hali ile de bu kadar emek verilen bir ortamda, en ufak bir şeyden ötürü, foruma zeval gelmesin diye çekinmek, en doğal hakkınız.

Düşünün ki, şurada tayyip yazdım diye hışma uğradım!!. Hayır adamın adı bu yahu. Bu adama tapan bir çok kişi bile tayyip der!!. Açıkçası başlığın tayyip ifadesinin değişmesi rahatsız edici bir durum ki, bunun adı maalesef sansür. Ha, bunu "sansür" niyeti ile yapmadığınızı biliyorum. Üstte dediğim gibi, gelinen ürkütücü durumlardan dolayı, refleks olarak yaptınız. Ancak dediğim gibi ağır ifadeler olsa, küfür veya hakaret olsa anlarım ama tayyip yahu . Ben 34 yaşındayım ve 17 yıldır adama tayyip diyorum. Ne diyeyim ki . Adamın adı bu aga ya . Adamın adını zikretmek saygısızlık ise, klavyemizin fişini çekelim . Bu mantıkla AKP demeyelim, o da mı saygısızlık olacak . Gerçi onun içinde zamanında epey laf yemiştim .

Açıkçası bu foruma gelmeden önce, 2-3 foruma daha girdim. Dedim, bir tanesinde tutunacağız elbet. Ve içerik olarak, üyeler olarak, ne bileyim atmosfer ve tat olarak burasını sevdim. Zaten sevmesem bu kadar iştirak etmem, mesaj atıp, konu açmazdım. Daha önce bir forum "ulan" dedim diye uyarı alınca, radyasyon görmüş Çernobil halkı gibi koşa koşa uzaklaştım o forumdan .

Tam da forumla ilgili düşüncelerimi, görüşlerimi bir ara yardırayım derken, bu tutum ister istemez beni rahatsız etti ve üzdü. Lakin yapıcı yaklaşımızdan dolayı da teşekkür ederim. Dediğim gibi niyetinizin art niyetli olmadığını bildiğim için zaten cevap verme gereksimini duydum .

Ama şu var aga; sevmiyorum işte. Kimi ve neyi olduğunu söylemem. Sonra sıkıntı oluyor.

Ha, şu var. Benim malum kişi ( ) için söylemlerim, forum iyiliği için yumuşatılmış hali. Yoksa ne ler diyorum, neler sormayın gitsin. Demek o uslubla yazsam, Allah korusun inme falan iner sizlere haha.