İşi gücü bıraktım 1 saattir yayını izliyorum. Bilgisayarda Türk yanını, telefonda yabancı yayını takip ediyorum.

Türk yayında 31 diyen ergen sünepeler varken, yabancı yayında ne oldu, niye gibi bilgi almaya çalışan insanlar var.!!.

Ayrıca Hindistan aracı tamamen kendi ülkesinde ve kendi imkanları ile tasarlayıp, üretmiş. Başbakan desen hiç bir gürültü koparmadan, mütevazi şekilde olayı izliyor.

Adam kulise, merkeze gidiyor, herkesle samimi şekilde konuşuyor, gönlünü alıyor. Etrafında tek bir koruma yok, sadece halk var!!. Ulan milletin ne güzel başbakanı var .

Lakin problem oldu son anda ve inemedi galba. Üzüldüm valla. Halbuki son 300 metrede heyecandan nefesimi tutmuştum. Bu kadar beklendiğine göre başarısız olmalı ki, umarım aksi olmuştur.

Olsun ya adamların vizyonu, azmi yeter. Vizyonu beton olmayan herkese selam olsun . Yaşasın inekler .

Pek tabii; "istiklal göklerdedir" m.kemal Atatürk

++

hahaha, tuvalet espirisi yaptı Barış Özcan. Daha önce saatlerce bekleyip, 2 dk. tuvalete gittiği sırada görüntüler gelmişti. şimdi de gideyim de belki bir şeyler olur diyor ).