Ziyaretçi Mesajlar: n/a Konular: 30 Seslenenler: Mesaj(lar) Etiketleyenler: Konu(lar) Alınan Beğeni: Verilen Beğeni: Cevap: Regex 10 September 2019 # 61 Kaf Dağı Nickli Üyeden Alıntı Şöyle baktığımda ilk yazımda bana yorum yapmasada kendisi yılların baya zaman geçmesi bazı sebeplerle kavgayla başladık ama bazen dert bazen dost bazen usta oldu bu adam ama ben yanlız kaybolduğumda reelden görüşen beni yanlış yaptığımda arıyarak gardaşım yanlış deyip uyaran adam gibi adam gardaşım demeyi öğrettim bende amma türkçe hocama aşık olsada Forum konusuna gelirsek kendisi her zaman boş bir proje içinde bulunmadı, asla çok sağlam dürüst adam okul bitti şimdi sağlam harbi sağlam forum olarak büyük projede bu proje büyür aga inşAllah hrp iyi yerlerde ol gardaşım... Gerçek dost acı söyleyendir. Hiçbir zaman kimsenin yüzüne şirinlik yapıp, insan kalabalığı biriktirmedim etrafımda. Seninle de söylediğim hakikatler yüzünden yer yer ters düştük ama geriye dönüp baktığımda bana hep söylediğin "adam" sıfatına nail bir adamsın. Seviliyorsun. Hakkımdaki güzel dileklerine teşekkür ediyorum. mak res Nickli Üyeden Alıntı bugün kadar görüdüm ne sağlam adamlarda dır Sağ ol kanka, sen de her zaman adam gibi hatunsun. Bir ara rakı içelim. erhan1907 Nickli Üyeden Alıntı Şşşş Üşengeç olduğumu söylemiş miydim? Söylememiştin, ilk defa şahit oluyorum. Sahi bir ortak özelliğimiz çıktı ama beni şaşırtan yegane şey; bu üşengeçlikle 58.7 tane üniversiteyi nasıl bitirdin? (Küsürat verdim ki salladığım anlaşılmasın hahahah ) 58 ile de Sivas'a selam çaktım, fark ettin mi? Diğer yerdeki güzel sözlük yorumunu burada da paylaşmana mutlu oldum. Hakkımdaki güzel düşüncelerin her daim bende karşılık bulduğunu biliyorsun. Ablamla akraba çıkmandan sonra daha bi' seviyorum seni. Cevap Yaz