Regex Nickli Üyeden Alıntı
Gerçek dost acı söyleyendir. Hiçbir zaman kimsenin yüzüne şirinlik yapıp, insan kalabalığı biriktirmedim etrafımda. Seninle de söylediğim hakikatler yüzünden yer yer ters düştük ama geriye dönüp baktığımda bana hep söylediğin "adam" sıfatına nail bir adamsın. Seviliyorsun. Hakkımdaki güzel dileklerine teşekkür ediyorum.

Sağ ol kanka, sen de her zaman adam gibi hatunsun. Bir ara rakı içelim.

Söylememiştin, ilk defa şahit oluyorum. Sahi bir ortak özelliğimiz çıktı ama beni şaşırtan yegane şey; bu üşengeçlikle 58.7 tane üniversiteyi nasıl bitirdin? (Küsürat verdim ki salladığım anlaşılmasın hahahah ) 58 ile de Sivas'a selam çaktım, fark ettin mi? Diğer yerdeki güzel sözlük yorumunu burada da paylaşmana mutlu oldum. Hakkımdaki güzel düşüncelerin her daim bende karşılık bulduğunu biliyorsun. Ablamla akraba çıkmandan sonra daha bi' seviyorum seni.
58 diyerek beni ne kadar mutlu ettin bunu anlatamam ama resmini gösterebilirim.

'' '' ahanda böyle 32x32=error diş sırıtıyorum. Yav kalemimi bir atıyorum aaa üniversite bitirmişim. Kalem ata ata bir baktım üfff fena okumuşum.

Bende akraba çıktığımdan dolayı çok mutlu ve sevinçliyim. Doğduğumdan beri akrabam olur.