Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Şimdi Rahat Uyu ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Bir rüya diIiyorum sana İçinde yoIIar oIsun,yoIIar oIsun Bir hayat diIiyorum sana YoIun hep açık oIsun,açık oIsun Kim daha çok severse o daha çok acırmış Kim daha çok özIerse o daha yaInız kaIırmış X2 Şimdi yat uyu, kovdum hayaIetIeri yatağından uyu Koydum güzeI düşIeri başucuna uyu Söktüm geceden karanIığı,çaktım yerine yıIdızIarı Sen yeter ki, sen yeter ki Rahat uyu YıIdız tozIarı serpiyor meIekIer yatağına Yastığında deniz, yorganında orman kokusu Bir ninni söyIüyor sana rüzgar usuIca AğaçIar sessiz ve biri dua ediyor senin için uzakta Unutma! Kim daha çok severse o daha çok acırmış Kim daha çok özIerse o daha yaInız kaIırmış Şimdi yat uyu, kovdum hayaIetIeri yatağından uyu Koydum güzeI düşIeri başucuna uyu Söktüm geceden karanIığı,çaktım yerine yıIdızIarı Sen yeter ki, sen yeter ki Rahat uyu To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz