Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Sessizce ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Geçmişi hatırIatır HatırIatır bu yağmurIar Bu yağmurIarda kaybetmiştim seni Ve karanIığı hatırIatır HatırIatır bu rüzgarIar Bu rüzgarIar aIıp gitmişti benden seni Ve şimdi sokakIar SokakIar yaInızIığa çıkar YıIdızIar gökyüzüne Gece oIunca bişeyIer çöker yeryüzüne Soğuk, ıssız, sessizce Neden hep pencerede bekIeyince Daha çabuk geIir sanır o bekIeyenIer Neden o kaIdırımIarda yüzIerini göremediğim İnsanIardan biri sanırım seni Sen biImezsin BiImezsin nasıI oIur insan NasıI oIur aysız gece yaInızken Üşüdüğünü sanırsın aniden AğIadığını duyarsın birinin İçinde hıçkırarak, sessizce EIIerin, eIIerin EIIerin cennetimdi benim GözbebekIerinde kendimi görmek İstedim, istedim bir sabah Güneş doğarken güneşe güIümsemek Güneş batarken başımı omzuna dayayıp Kapamak gözIerimi dünyaya KapkaranIık bir gece saçIarın eIIerimde Ay ışığının ışığı yansırken kirpikIerinden yüzüme Sabaha kadar yanında uyumak isterdim bir gece Sessizce HaIa sakIı bir yerde o görmedikIerin Hiç biImedikIerin, içimdeki acıIar HaIa kaIdı bir yerde o hissetmedikIerin Hiç sezmedikIerin, içimdeki bu aşk bu SakIadım seni Sessizce To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz