Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Sen Sakın Unutma Beni ŞARKI SÖZÜ Yazdır 11 September 2019 # 1 Bir veda cümlesi dudağımda duran Ayrılığın eli kalbime dokunan Hüzünlü bir rüzgar saçımda dolaşan Ayak sesleridir gözlerime dolan Sen sakın unutma beni Unutursan söner gözlerimin feri Sen sakın unutma beni Unutursan solar gökkuşağının rengi Sen sakın unutma beni Unutursan dönmez kuşlar göçten geri Sen sakın unutma beni Unutursan küser çocuklar, konuşmaz hiçbiri Kıyıya çarpıyor serin dalgaların İçleri sızlıyor beyaz martıların Bir şarkı çalıyor dinleme sakın Kalpleri acıyor unutulan aşıkların To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz