Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Sen Gel Diyorsun (Öf Öf) ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Aramıza girmiş dağlar denizler Gelemem diyorum öf öf sen gel diyorsun Kar yağmış yollara örtülmüş izler Bulamam diyorum öf öf sen bul diyorsun Sanma sevgimiz sence yaygara Ne dertler bıraktın öf öf hep sıra sıra Sen yoksun ya böyle ıssız Ankara sensiz Ankara Duramam diyorum öf öf sen dur diyorsun Kızıltuğum baharımı yazımı Hangi kalem azmış öf öf benim yazımı Dert ortağım olan dertli sazımı Çalamam diyorum öf öf sen çal diyorsun To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz