Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Haydi Git De Söyle 11 September 2019 # 1 Haydi git de söyle, Nazlı Suna'ya Bu sevda kalbini yoruyormuş de. Gönül efkarını döktü Tuna'ya Ağlamaktan gözü kuruyormuş de. Aylarca beklerken dönüş gününü Gözlerim görmüyor kendi önünü Bıraksın yar artık, nefret, kinini Sevdan kurşun olmuş vuruyormuş de. Ne dertler bitiyor, ne bir gün çilem O" yar olmayınca, ben nasıl gülem Göze sürme çekmiş, kaşına kalem Eller Sefa'nızı sürüyormuş de. Gönül sevdiğinden kalınca ayrı Yaşamanın bile, kalmadı hayrı Yeter artık bıktım, usandım gayrı Sen görmesen Tanrı görüyormuş de. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz