Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Geçti Yanımdan. 11 September 2019 # 1 Üstüne toplamış baharı, yazı Bakışında cilve, dilinde nazı Ömrümde görmedim böyle bir kızı Asıla asıla geçti yanımdan. Yanağında gamze, bir de beni var Gerdanını açmış, ak bir teni var Al basmadan yapma, bir de donu var Kasıla kasıla geçti yanımdan. Gözleri sürmeli, saçı boyalı Başındaki yazma iğne oyalı Ayağı halhallı, burnu hızmalı Yasıla yasıla geçti yanımdan. Kaşları keman dır, kirpiği oktur Aradım taradım benzeri yoktur Sordum soruşturdum talibi çoktur Kasıla kasıla geçti yanımdan. İbrahim Değerli 18.3.2019 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz