Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Gece Olunca. 11 September 2019 # 1 El ayak çekilip gece olunca Çektiğim acılar eş olur bana. Yorgun gözlerime hüzün dolunca Yüzümde her damla yaş olur bana. Zaman geçmek bilmez, vakitler durur Saatler durmadan hep seni vurur Ağlaya ağlaya gözlerim kurur Hayalin önümde taş olur bana. Nazlanıp gelirsin, bir an karşıma Bakmazsın gözümde akan yaşıma Gamı kederi sarınca başıma Şu koskoca dünya boş olur bana. Sararken gönlümü kara bulutlar İçimden kaybolur, bütün umutlar Göklere yükselir feryat, ağıtlar Seni sevmek hayal, düş olur bana. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz