Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Elimde Son Bir Sigaram 11 September 2019 # 1 Dün gece elimde, son bir sigaram Yakıyorum işte, yar öylesine Gözümde hayalden bir de manzaram Bakıyorum işte, yar öylesine.. Bir tek sana açarken ben koynumu Senden başkası bilmesin sonumu Sevdanın uğruna ince boynumu Büküyorum işte yar öylesine.. Mecnun'a Kerem'e, benzer hallerim Konuşmaz lal oldu, artık dillerim Hasretle geçiyor, bütün günlerim Çekiyorum işte, yar öylesine.. Sitemler etsem de, hepsi boşuna Gelmedi hiç böyle bir aşk başıma Sende bakma artık, bu göz yaşıma Döküyorum işte, yar öylesine.. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz