Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Dün Sabah.. 11 September 2019 # 1 Dün sabah sahilde, bir güzel gördüm Ak gerdanı sermiş bezin üstüne. Utandım, arlandım, bir soru sordum Kimseler yatmamış dizin üstüne. Kara göz üstüne, çizilmiş kaşı Daha otuz mu, kırk mı, desem yaşı Yaslarken göğsüme sevdalı başı Döküldü yaşları gözün üstüne. Giydiği ne mordan, ne de karadan Ne de çok özenmiş onu yaradan Bilmem ki kaç sene sonra aradan Gülünce gül açtı, yüzün üstüne. Gönül hasretiyle tutarken eli İdam ipim oldu, zülfünün teli Sevda aşkla yanan, bu garip kulu Ateşlere attı, közün üstüne. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz