Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Dön Gel Diyorsun. 11 September 2019 # 1 Ellerde ararken gönlüme derman Seneleri buldu, yaramı sarmam Neredeydin zalim, sen bunca zaman? Şimdi gelmiş bana, dön gel diyorsun. Yüreğim perişan, gönlümse kırğın Binlere ulaştı yediğim vurğun Yılda bir kez olsun, sordun mu bir gün? Şimdi gelmiş bana, dön gel diyorsun. Gönlümde kalmadı, ne tacın, tahtın Ahla vahla geçti, günlerim ahtım Bir tek senden çekti, bu kara bahtım Şimdi gelmiş bana, dön gel diyorsun. Uzaktan bakta geç, gelme yanıma Ok olsun hasretin vursun canıma Demedin mi bana, girme kanıma? Şimdi gelmiş bana, dön gel diyorsun. Hasreti gönlümden gel al diyorsun. İbrahim Değerli..12.4.2019 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz