Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Bu Kaçıncı Gidiş! 11 September 2019 # 1 Bu kaçıncı gidiş, kaçıncı defa! Gel bu ayrılığa, ezdirtme beni. Bir gün olsun bile, sürdük mü sefa! Yüzüme yaşları dizdirtme beni.. Ne oldu ki bize, ayrıldık senle Gönül hüsran oldu, her gidişinle Bir daha sev dersen, sevmem yeminle Usandırıp candan bezdirtme beni. Acıttın canımı, aşk yalanıyla Kalbime köşk kurdun, saray hanıyla Can evimden bari, vurma anıyla Mecnun kerem edip, gezdirtme beni. İstersen ecel ol, tüket özümü İstersen hiç sevme, görme yüzümü Ne olur çevirme bana gözünü Kalbime bir mezar kazdırtma beni... İbrahim Değerli.25.04.2019 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz