Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Bilmem Ki Ben Nasıl Unutacağım 11 September 2019 # 1 Avunur dururum, hayalde düşte Bu gün gönlü senle avutacağım Yalan değil sensiz olmuyor işte Bilmem ki ben nasıl unutacağım. Sevgini dokudum bak desen desen Uzaklardan kalkıp yanıma gelsen Ne olurdu bir kez, sevdim ben desen Bilmem ki ben nasıl unutacağım. Siyah saçların da hatem yüzlerin Yüreğimde saklı durur izlerin Tükenen ömrüme candı sözlerin Bilmem ki ben nasıl unutacağım. Senden son dileğim, bir mezar taşı Sakın ha ardımdan, dökme göz yaşı Yeşil gözlerini, o kara kaşı Bilmem ki ben nasıl unutacağım. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz