Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Bekletme Beni. 11 September 2019 # 1 Saatler sabahın beşini vurur Şafaklar söküyor bekletme beni Hayalin gelir hep karşımda durur Çaresiz uzaktan izletme beni Uğrunda canımdan bile caydığım Gelir diye her an, günler saydığım Güğsünün üstüne başım koyduğum Boşuna yolunu gözletme beni. Yaralı yüreğim, beklerken derman Bu ayrılık bana, vermiyor aman Eğer vereceksen katlime ferman El gibi yaramı sızlatma beni. Sitem oldun, kahır oldun dilimde Şarkı türkü oldun, sazım telinde Hasret özlem oldun, gönül yelimde Aşk ateşinde yakıp közletme beni. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz