Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Ağladım Durdum 11 September 2019 # 1 Dün gece halime ağladım durdum Yüzüme göz yaşım dolana kadar. Bahtıma karalar bağladım durdum Kaderle baş başa kalana kadar. Gönlüme hasretin boşaldı doldu Umutlarım bir bir, hayal düş oldu Gözlerim yollara takılıp kaldı. Sabah saatler beş, olana kadar.. Gecemi sararken, sessiz bir hüzün Ne sabahlar oldu, ne de gündüzüm Tebessümü bile, unutmuş yüzüm Hayalin önümde gülene kadar. Artık sana yakın, ne de ırağım Ne sana yoldaşım, ne de durağım Ne oldu diye sor, yok mu merağın? Neler çektim neler, ölene kadar.. İbrahim Değerli.4.1.2019 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz