Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Ağladıkça 11 September 2019 # 1 Sağ yanım buz oldu, sol yanım tipi Yaz Bahar ayında dondu yüreğim Anneyi kaybetmiş çocuklar gibi Ağladıkça seni andı yüreğim. Sen gideli hayat çekilmez oldu Namerdin bileği bükülmez oldu Ellerin içine çıkılmaz oldu Ağladıkça seni andı yüreğim. Her Cadde, sokakta, köşe başında Selçuklu, Karatay, Nişantaşında Gündüz hayalinde, gece düşünde Ağladıkça seni andı yüreğim. Sen orda, ben burda, yollar aralı Gel diyorum olmuyorsun oralı Var mı benim gibi bahtı karalı? Ağladıkça seni andı yüreğim. Artık bende olan, yırtık bir resim Feryat etsem bile, duyulmaz sesim Sanma ki suskunum, sanma ki küsüm Ağladıkça seni andı yüreğim. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz