Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Ölmem Mi Lazım? 11 September 2019 # 1 Yıllardır ne mektup, ne selam saldın Gel de bitsin hasret, bitsin bu nazın. Herkes geri döndü, bir tek sen kaldın. Senin gelmen için, ölmem mi lazım? Yollara baktıkca yollar ulanır Gözümde yaş desen, akar bulanır Adını anarken dilim dolanır Senin gelmen için, ölmem mi lazım? Bir tek hayalimde güller açıyor Seni düşündükce uykum kaçıyor Yüreğim sızlıyor, içim acıyor Senin gelmen için, ölmem mi lazım? Doktorlara sordum, yokmuş bir çarem Sağ yanım kansermiş, sol yanım verem Söyle bana söyle, ey ciğer parem! Senin gelmen için, ölmem mi lazım? Artık ben bu aşktan, gecemez oldum Gündüzü geceyi seçemez oldum Bir yudum su bile, içemez oldum Senin gelmen için, ölmem mi lazım? İbrahim Değerli.19.4.2019 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz