Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Sen Değil Misin? 11 September 2019 # 1 Yunus'u aşk deryasında Yüzdüren sen değil misin? Beni hayal dünyasında, Gezdiren sen değil misin? Gönüllere aşkı salıp Kalbimin içine dalıp Beni mecnun, kerem kılıp Bezdiren sen değil misin? Seni ararken canımda Ömrümün her bir anında Beni ellerin yanında Ezdiren sen değil misin? İbrahim der, azar azar Acılar dışıma sızar Kalbime bir derin mezar Kazdıran sen değil misin? İbrahim Değerli.20.02.2019 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz