Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Sen Olmayınca 11 September 2019 # 1 Duydum ki vermişsin katlime ferman Bu divan kurulmaz sen olmayınca Ellerde ararken aşkına derman Bu dava görülmez sen olmayınca. Düşündükçe seni dertlerim azar Kalbimdeki acı dışına sızar Her gün diri diri girdiğim mezar Bu sevda dirilmez sen olmayınca Ne gözyaşım belli, ne de güldüğüm Ne varlığım belli, ne de öldüğüm Bir tek seni sevdim, benim bildiğim Bu yuva kurulmaz sen olmayınca. Yanıp kavrulurken esen yelinle Tutuşur yüreğim sönmüş külünle Hazan bağındaki solmuş gülünle Bu yara sarılmaz sen olmayınca.. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz