Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Seni Düşünmeden Yatamıyorum. 11 September 2019 # 1 Gel de dindir artık, yürek acımı İçimden çıkarıp atamıyorum.. Söyle de bileyim bende suçumu Seni düşünmeden yatamıyorum.. Bakıp da seyrine doyamadığım Bir tatlı sözünü duyamadığım Ey benim öpmeye kıyamadığım Yüreğime seni katamıyorum.. Yıllar geçip gitti, gelmiyor geri Mazinin bakacak kalmadı yeri Sen benden gittiğin, ilk günden beri Hayalimden seni atamıyorum... İbrahim Değerli.(.18.01.2007) To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz