Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Sökülür Benim 11 September 2019 # 1 Sen gidersen ben sağ kalırım sanma Yüreğim yerinden sökülür benim. İster bana inan, ister inanma El yanında boynum bükülür benim.. Ne ocağım kalır, ne evim barkım Viraneye döner düzenim çarkım Mecnun'dan Kerem'den, olmaz hiç farkım Dünyalar başıma yıkılır benim.. Tebessümü bile unutur yüzüm Karanlık geceye döner gündüzüm Ne bende can kalır, ne canda özüm Kanım damarımdan çekilir benim.. Baktığım her resim seni andırır Sanma ki bu hasret, beni ondurur İtfaiye gelse sanma söndürür Bağrıma volkanlar dökülür benim. İbrahim Değerli 24.1.2019 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz