Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İbrahim Değerli - Vursan Ne Çıkar 11 September 2019 # 1 Artık fayda etmez, ey gonca gülüm Dağ gibi önüme dursan ne çıkar Çektirdiğin her gün, işkence zulüm Bir daha kalbimi kırsan ne çıkar. Hiç bahar görmedi, gönlümün kışı Bir tek ben bilirim, döktüğüm yaşı Neyleyim ben artık, bu dertli başı Dağlara taşlara vursan ne çıkar. Hayalin sararken dört bir yanımı Ellerine koydum, al bu canımı Seninle yaşanan her bir anımı Diyardan diyara sürsen ne çıkar. Düşünmedim değil, kaç kez ölümü Bulamadım sensiz doğru yolumu Hazan bağımda ki solmuş gülümü Kabrimin üstüne sersen ne çıkar... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz