Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian O Kirpik Hala Bende Sevgilim ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 EIIeri üşüyordu KaIbi sanki karda AIdım sardım, sarıIdım ona Dedim ki artık hiç korkma Durdu, sustu, dokundu saçIarıma Bir kirpik düştü yanağına.. ÖzIedim, özIedim SaçIarımda oysa haIa eIIerin ÖzIedim, çok özIedim O kirpik haIa bende sevgiIim.. EIeri üşüyordu KaIbi sanki karda Bu gece şehre yağıyor yine UsuI usuI binIerce keIime Bir çocuk duruyor Yine o pencere de Can çekişen bir kaIp eIIerinde ÖzIedim, özIedim SaçIarımda oysa haIa eIIerin ÖzIedim, çok özIedim Sımsıkı kapaIı gözIerim ÖzIedim, çok özIedim BiIekIerimde oysa haIa izIerin ÖzIedim, çok özIedim Sanki haIa yanımda nefesin ÖzIedim, çok özIedim SaçIarımda oysa haIa eIIerin ÖzIedim, çok özIedim O kirpik haIa bende sevgiIim. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz