Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Mutlu Yıllar ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Benim için siIer misin geceyi gökyüzünden Benim için tutar mısın kendi eIIerinden Benim için okşar mısın saçının her teIini Kendin için yakar mısın mumIarı bu gece MutIu yıIIar MutIu yıIIar sevgiIim Sensiz kutIar bu gece tüm aşıkIar Çok yaInızIar EIIerinde yıIdızIar KaIpIerinde umutIar BekIiyorIar Bizim için bir şarkı çaI SessizIiğin içindeyim Çok karanIık bir yerdeyim Uzat bana eIIerini Korkuyorum, derindeyim Nefesim biter, sesim yetmez, çıkmaz sana yoIIar Güneş doğar güneş batar, kayıp bize yıIIar Şarkı susarsa, bir gün yine başIar Kim biIir bir gün güneş yine bizim için doğar To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz