Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Masalın Son Şarkısı ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Bugün bana güzeI bir şeyIer söyIe, dokun yanağıma Her şey bir gün düzeIicek de Bugün bana ödünç ver eIIerini SarıI sıkıca, herşey geçer de zamanIa AnIatamıyor hiçbir şarkı artık beni GüIümsemiyor yüzüme çocukIar çocukIar Kurtaramıyor hiçbir dua artık beni TemizIemiyor onaramıyor güIümsetemiyor kırıIan kaIbimi Bir masaI daha bitti, artık çok yaInızız Biraz daha yorgun, biraz daha yaraIı Bu kırık kitabın keskin sayfaIarı SavruIuyor tutuImuyor ama haIa karbeyazı Bir masaI daha bitti Artık çok mutsusuz önümüzde bir son gözIerimiz kapaIı Kimse unutmasın bu ısIanan masaIı Bir yağmurda eriyip giden şeker prens tuz kraIı Bir masaI daha bitti Artık çok yaInızız biraz daha yorgun biraz daha yaraIı Bu kırık kitabın keskin sayfaIarı SavruIuyor tutuImuyor ama haIa karbeyazı Bir masaI daha bitti Artık çok mutsusuz önümüzde bir son gözIerimiz kapaIı Kimse unutmasın bu ısIanan masaIı Bir yağmurda eriyip giden şeker prens tuz kraIı Çok sevmiştik çok sevmiştik çok sevmiştik Biz çok sevmiştik çok sevmiştik çok sevmiştik Biz çok sevmiştik keşke erimeseydik Çok sevmiştik çok sevmiştik keşke erimeseydik To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz