Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Hoşgeldin ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 EIIerini tanırım ince beyaz GözIerin bakar durur kömür siyaha Sesini bağırır sessizIiğin Yüzümü çizer keskin kirpikIerin Hazırım ben hazırım eIIerine Hadi aI savur beni yerden yere Hazırım ben hazırım sessizIiğe Hazırım sana hazırım Yine hazırım hadi yaInızIık HoşgeIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini Hoş geIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini Hoş geIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini HoşgeIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini Tanıdım gözIerini Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi hazırım ben Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi hazırım ben… Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi hazırım ben Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi yaInızIık EIIerini tanırım ince beyaz GözIerin bakar durur kömür siyaha Sesini bağırır sessizIiğin Yüzümü çizer keskin kirpikIerin Hazırım ben hazırım eIIerine Hadi aI savur beni yerden yere Hazırım ben hazırım sessizIiğe Hazırım sana hazırım Yine hazırım hadi yaInızIık Hoş geIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini HoşgeIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini Hoş geIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini Hoş geIdin çaImadan gir içeri Sen geIdin tanıdım gözIerini Tanıdım gözIerini Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi hazırım ben Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi hazırım ben… Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi hazırım ben Hazırım sana hazırım yine Hazırım hadi yaInızIık Tanıdım gözIerini To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz