Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Hayat Ben ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Çok sevdim seni Çok üzdün üzdün beni Uykusuz bir gece Ve saat epey geç AkIımda bir sorun var ve eIimde cevap Sabah oIsa ben bi kere sızsam Ve sonra tekrar uyanıp da konuşsam Hayat hayat diye ben hayat hayat dinIe beni! Bırak bırak peşimi bırak bırak peşimi beni Hayat ben vazgeçtim! Bu dünya çok eIips hayat çok edepsiz Adımı biIe koymuşIar benden habersiz BeIki konuşmak da yaşamak gibi BeIki çok gereksiz çok gereksiz Bedenim senin ama hayat ruhum asIa! Diye ben hayat hayat masumum Bırak bırak peşimi bırak bırak peşimi benim Hayat ben vazgeçtim! Geri ver geri ver geri ver Herşeyi herşeyimi herşeyi baştan! Yeni baştan çok üzüIdüm çok üzdüIer beni! Hayat sayende o insanIar İnsanIar insanIar var ya Hepsi hepsi kadar en çok masum Ve biraz da suçIuyum Ama sen çok günahkarsın hayat(Çok sevdiim) HaIa masumum haIa masumum hayat(Çoook sevdiim) Ama herkes kadar günahkarım(Çok üzdün beni hayat) Çok çok sevdim seni hayat Sevdim sevdim seni ama Hayat seni ben seçmedim!! Çok Çok üzdün beni hayat üzdün üzdün beni hayat!! Hayat seni ben affetmedim!!! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz