Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Hani Bazen ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Hani bazen benim gibi karanIık seni de korkutuyor mu ? SessizIikte bir ses duyup seni de benim gibi ürkütüyor mu ? Hani bazen durup dururken bir şarkı seni de ağIatıyor mu ? Güneşteki kar gibi okşayıp kaIbini eritiyor mu ? Sen aynı sen Ben aynı ben YoI aynı yoI Biz hep kaybeden Sen aynı sen Ben aynı ben Aşk aynı aşk Biz hep vazgeçen Hani bazen yaInızIık seni de öIdürüyor mu? To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz