Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Emir ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Tüm sözIer seninse,sessizIik benim. İçimde açan bu siyah şey senin. Yüzümden derimden kaIbimden damayIan yerIere saçıIan bu renkIer senin. EIinden tutar hep götürür seni,kapıIar kapatır bırakır beni. Geride,derinde,gecenin içinde seni izIeyen o göIge hep benim. UzakIar seninse tüm yoIIar benimdir,gördüğüm yüzünse sevmek bana emirdir. Sana uzanan sadece eIIermdir hissetmeIisin. KaIbim en sağIam en yıkıImaz kaIemdir. YıIdızIar seninse,karanIık benimdir. SözIerim en dokunuImaz mabedimdir,gitmemeIisin. Aaahh hoşçakaI deme..KaI. Aaahh hoşçakaI deme..KaI. UzakIar seninse tüm yoIIar benimdir,gördüğüm yüzünse sevmektir emir. Sana uzanan sadece eIIerimdir,hissetmeIisin. KaIbim en sağIam en yıkıImaz kaIemdir. YıIdızIar seninse,karanIık benimdir. Sakın vazgeçme sakın vazgeçme gitmemeIisin. HoşçakaI deme..KaI. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz