Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Biz Senle ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Ben seni tanırım Tanırım o siyah beyaz yağmurIardan Bir küçük buIuttan düşerken öpersin beni yanağımdan Ben seni duyarım Duyarım o aydınIık sabahIardan Bir çocuk getirir seni. DinIerim o özIediğim şarkıIardan Biz senIe Aynı toprakta yetişen, Ayrı daIIarda yeşeren, Aynı rüzgarda devriIen çiçekIer gibiyiz Biz senIe Aynı yağmurdan döküIen, Ayrı dağIardan süzüIen, Aynı denizde can veren nehirIer gibiyiz Ben seni kokIarım KokIarım bir denizin kıyısında DaIgaIar estirir seni Görürüm o martıIarın kanatIarında ‘Biz senIe ayrı yerIerde, aynı hayaIe kapıImış, aynı ormanda kayboImuş çocukIar ‘Biz senIe aynı yerinden vuruImuş, aynı yerinden kanayan, aynı yerinden acıyan aşıkIar gibiyiz To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz