Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Yeter 11 September 2019 # 1 akşamın buğulu dalgınlığında gözlerinin ormanındayım yine bir suzinak şarkıya kurulmuş bütün saatler günlerdir peşimsıra susmak bilmiyor ertelenmiş hüzünler dolaşıyor ayaklarıma kanatlanıp uçuyor bütün sevinçler bu kentin en tenha yeri kalbimdir şimdi en güzel yeri çiçekçileri bir demet nergis aldım sana getiremedim bugün newroz du,hevalno yu dinledim tenimde bir ateş yandı gün boyu biliyorum seni sevmek yeni yanlızlıklardır uzayıp giden bir çığlık,ince bir sızıdır yoksa ömrümce borçlu kalırım aşka seviyorum seni başka seçeneğim yok yedeğimde yeni acılarım var öderim diyetini yeni yazgılar bulurum belki şiirlere vururum kendimi,başımı kitaplara yaslarım toplarım şarkılardan yasadışı aşkları,sürerim alanlara seviyorum başka seçeneğim yok yeter sınama beni Cevap Yaz