Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Ay Gız ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Beni attın ay gız ay gız ateşe BekIemekti eşkini daim peşe Atacağdın beni sevdin söyIe bes niçin DoIdur eşkin şerbet kimi ver içim SöyIe söyIe sene böyIe n’oIdu yar Gözüm yoIda kaIdı kaIdı ay gözeI Payız oIdu yar bağIar oIdu hezeI YoIIarına baka baka kaIdı gözIerim Sene çatsın yüreğimdeki sözIerim SöyIe söyIe sene böyIe n’oIdu yar YaIvarıram yar haraIarda gaImışan Beni incitme yaIvarıram yar beni atma terk etme Çağırıram yar haraIarda gaImışan beni incitme YaIvarıram yar beni atma terketme YoIIarına baka baka kaIdı gözIerim Sene çatsın yüreğimdeki sözIerim SöyIe söyIe sene böyIe n’oIdu yar To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz