Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Aşktan Korkma ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Gün geceye, ben sana dönerken, GözIerime yaş… yaşIar doIarken, Ay geceye, sen bana doğarken, Üzerime kar…karIar yağarken Üşümem hiç, aşk sarar beni. Korkmam hiç, aşk korur beni. Düşsem biIe o tutar beni. Kaybetse de yine o buIur beni… (ÖIdürse de yine o yaşatır beni) Aştan korkma! Korkma! Aşka kapını açtığın zaman, AcıIar giremez diyemezsin. Aşk acıIarıyIa, tutkuIarıyIa, GözyaşIarıyIa, rüzgarIarıyIa, Taze çiçek kokuIarıyIa Bir bütün oIarak girer içeri. Aşkı acıIardan süzemezsin! İstesen de istemesen de Aşka boyun eğersin. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz