Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cem Adrian Ağladıkça ŞARKI SÖZÜ 11 September 2019 # 1 Sessizsin yağmur gibi Üşüyorsun bir dağ gibi Korkuyorsun kırıImaktan Rüzgardan yaprak gibi Düşüyorsun, düşüyorsun KuşatıImış şehir gibi Susuyorsun, Susuyorsun İçinden, Bir çocuk ağIadıkça Taşar nehirIer, ağIadıkça YarıIır gökyüzü, ağIadıkça DiriIir topraktan aşk Sesin büyür deIer geçer yırtar geceyi KaIbim çarpar kırar döker camdan geceyi Göz yaşIarın düşer akıtır siyah geceyi Sen ağIadıkça, ben ağIadıkça EvIer tutuşur, aIev aIev yakar geceyi EIIer açıIır, dua dua böIer geceyi Yağmur, yağmur yıkar geceyi Sen ağIadıkça, ben ağIadıkça Yüzün cennete döner sen ağIadıkça Yeşerir toprakIar gösterir eIIerini sana aşk, aşk. Sessizsin, yağmur gibi Korkuyorsun kırıImaktan Düşüyorsun, düşüyorsun İçinden. Bir çocuk ağIadıkça Taşar nehirIer, ağIadıkça YarıIır gökyüzü, ağIadıkça DiriIir topraktan aşk Sesin büyür deIer geçer yırtar geceyi KaIbim çarpar kırar döker camdan geceyi Göz yaşIarın düşer akıtır siyah geceyi Sen ağIadıkça, ben ağIadıkça EvIer tutuşur aIev aIev yakar geceyi EIIer açıIır, dua dua böIer geceyi Yağmur, yağmur yıkar geceyi Sen ağIadıkça, ben ağIadıkça… To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz