Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ahmet Ekici - Yanarım 12 September 2019 # 1 Ayrılığa değil bunu bilesin, Ardın sıra baktığıma yanarım. Dilerim ki uzaklarda kalasın, Bu sevdayı çektiğime yanarım. Başımdan çıkıyor aşkın dumanı, Boşa mı harcadım bunca zamanı. Yaşa razı oldum gözümden kanı, Muhannete döktüğüme yanarım. Havalısın yüksek uçarsın kuştan, Ben sevmeyi bilmem deseydin baştan. Çağlayanlar gibi kayadan, taştan, Hayırsıza aktığıma yanarım. Sende kalsın bu sevdanın vebali, Ne olur bilinmez dünyanın hâli. Su üstüne yağan karlar misali, İçin, için çöktüğüme yanarım. Bu temiz sevgiye kattın hileyi, Sen şad oldun ben çekerken çileyi. Ahmet' im gönlümde son meşaleyi, Senin için yaktığıma yanarım. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz