Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ahmet Ekici - Hissediyorum 12 September 2019 # 1 Bir zaman sesini duymadığım da, Hemen ayrılığı hissediyorum. Bir gün gül yüzünü görmediğim de, Hemen ayrılığı hissediyorum. Boş vermek isterim elimde değil, Sana olan aşkım dilimde değil. Tek korkum ayrılık ölümde değil, Hemen ayrılığı hissediyorum. Ömrümde birkaç gün güldüm sadece, Gündüzüm karanlık bitmiyor gece. Bağrı yanık iki âşık görünce, Hemen ayrılığı hissediyorum. Bu ömrüm bitecek hep kara yasta, Bülbül nasıl yaşar yalnız kafeste. Bu korku Ahmet' i ediyor hasta, Hemen ayrılığı hissediyorum. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz