Niye siz de simit atmak istediğiniz için mi,, ya da İslama karşı yorum yaptığınız için mi ve bütün İslamı vakıflaru hedef aldığınız için mi,,,
İslama nerede laf attım merak ettim. İnsanları bu tarz hassas konularda hedef göstermekten, yaftalamaktan kaçınınız lütfen.
İslam hakkında tek kelam etmedim. Aksine yandaş medya denilen, kin ve nefret kusanlara laf ettim. İslam dediğin bunu men eder. Bana değil, onlara iki kelam etse idiniz keşke.

Ve evet, dini vakıflara laf ediyorum. 6 yaşındaki çocuklara tecavüz eden, küçüçük çocukları taciz eden bu iğrenç yapıları istemiyorum ben. Bana değil bu tecavüzcülere iki kelam etseniz keşke. Belki o zaman çocuklarımız başına bunlar gelmez.

Zamanında fetö için laf mı ediyorsun derlerdi. Bana islama laf ediyorsun, islamla derdin var derlerdi. Din düşmanı derlerdi. Ve sonuç ortada. Bu cemaatin ne kadar vatansız olduğunu gördük. Ve evet, tüm cemaat, tarikat ve vakıflar aynıdır!!.

Bizler şu görüntü için olmaması gereken şey olduğunu düşünüyoruz ister bayat ister taze olsun, sonucu hiç değiştirmez nimet nimettir saygıdır, dalgaya alınıp atılmaz öyle kafalara,, çok saygısızca bir şey bu
Bunun yanlış olduğunu ben de söyledim. Çirkin bir olay. Lakin bu nimet edebiyatı da sadece arap kültürünün bir yansıması. Nimet dediğin şey de kulun yarattığı bir şey sonuçta. Kuldan gelene bu kadar kutsal bir aidiyet katarsanız, adeta gizli şirke koşmuş olursunuz. Saygı konusunda ise biz TÜRKLERİN adap ve hayasından gelen bir örfü vardır zaten. Ama asla kutsal, dinsel bir yaklaşım ile yaklaşmazlar bu olaya.

Ve ayrıca sadece Müslümanım deyip de suçlu olanlar olabilir dünya da sadece tek Müslümanlar suçlu da diğer bütün insanlar masum gibi mi değil,, sadece algı yapılanlar budur

Beni diğer dinler veya insanlar hali ile şu süreçte ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren ülkemde çocuklarımı emanet ettiğim, kendilerine dini vakıf diyen ama çocuklara tecavüz eden zihniyettir.
Veya cemaat deyip, ülkeyi kana bulayanlardır. Veya tarikat deyip, altına milyonluk mercedes çekip, elini öptüren, şeyh denen bozuntulardır.

Benim dedim bunlarla. İnatla islama karşısınız, fobiniz var gibi yanlış, ön yargılı ifadelerinizden sizi men ederim.

Ve evet, vakıflara karşıyım. Bu haddi kendimde pekala buluyorum. çünkü tekil değil, milyonlarca örnek var. Bir kereden bir şey olmaz diye savunulan bu sapık yuvalarına da ömrümün sonuna kadar da karşı olacağım

VE en önemlisi. Sorgulamak çok önemlidir. Sorgulayan bir toplum olsa idik bu halde olmazdık. Vakıflara en ufak eleştiri de islama saldırı var anlayışı yüzüne, zamanında bu hocaefendi, sümüklü efendi diyenlere de sen islama laf ediyorsun anlayışı olmazdı ve her şey farklı ve her şey çok güzel olurdu!!.

++

Ayrıca Kuran'ı, İncil'i de hatta diğer iki kutsal kitabı da okudum . Bir çok ilmihal ve benzer dini kitaplar da okudum.