Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ahmet Ekici - Bilirim 12 September 2019 # 1 Yağmur ıslatırsa güneş kurutur Bahar aylarını nisan bilirim, Diyorlar ki insanı gam çürütür Gamsızda çürüyen insan bilirim. Kula kulluk eden kişiden başka, Düşmeyen var mı ki dönülmez aşka Herkes bir kerecik düşünse keşke Kula hak'tan gelen ihsan bilirim. Kötülüksüz hayat olmaz sananı, O bilirim alev, alev yananı Kendi bildiğine semah döneni Aklını bedenden noksan bilirim. Bir kelime öğüt büyük hediye, Üçten baktım gönül verdim yediye Kırkı hesap etsem vursam ikiye, Altmış der, yetmiş der, doksan bilirim. Baktım kalbimdeki pencerelerden, Her şey gelir, gider, gitmez var eden, Ahmet ölmez diyor bir tek yaradan Zırhların ardından baksam bilirim. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz