Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ahmet Ekici - Anne 12 September 2019 # 1 Dünyaya geleli kırk sene oldu Nedense bir kere gülmedim anne Fidanken çiçeğim açmadan soldu Eriye, eriye kalmadım anne Senden ayrı kaldım dinmez gözyaşım Belâdan bir türlü kurtulmaz başım Hep benim gibimi bacım, kardeşim Neden onlar gibi olmadım anne. Belki sende bana kötü bakarsın Günahımı suratıma çarparsın Acıyıp da gözyaşını dökersin Çok dertler çektim de ölmedim anne. Kuyumu kazdılar eşim ve dostum Yine de kimseye olmadı kastım Annemsin canımsın sendemi küstün? Sana lâyık evlat olmadım anne. Sevmeyi bilirim seven insanı Her gün ağlayarak anarım seni Ahmet' im yalınız bırakma beni Dünyaya gönüllü gelmedim anne. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz