Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ahmet Ekici - Ana 12 September 2019 # 1 Yıldızdan taç yapsam taksam başına, Ödeyemem hakkın ödenmez ana. Kötü şey gelmesin senin başına, Ödeyemem hakkın, ödenmez ana. Kendin yandın ama beni yakmadın, Beni sevdin, başka kalbe akmadın, Hasta düştün, yorgun düştün bıkmadın, Ödeyemem hakkın, ödenmez ana. Vallahi sözümün yoktur yalanı, Görmedim anasız mutlu olanı. Ne emekle büyüttün sen bala'nı, Ödeyemem hakkın, ödenmez ana. Yoktan var eyledin beni doyurdun, Kuştüyünde yattım taş iken yurdun, Benim için kat, kat artarken derdin, Ödeyemem hakkın, ödenmez ana. Analar gününü gaflet sayarım, Bir günde anama nasıl doyarım. En küçük acıda seni anarım, Ödeyemem hakkın, ödenmez ana. Ana sevgisine bu gönlüm açtır, Senin kokun her derdime ilaçtır. Ahmet ölürken de sana muhtaçtır, Ödeyemem hakkın, ödenmez ana. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz