Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ahmet Ekici - Al Senin Olsun 12 September 2019 # 1 AL Mevlâm bana vermiş, ben sana verdim, İstersen bu canı al senin olsun. Ben sana bir hayat sen zehir verdin, Gam değil sevdiğim bal senin olsun. Çekilmez cefayı yüklensem bile Ben senin uğruna çeksem de çile Benim günüm geçer dikenler ile Ben mutlu olurum gül senin olsun. Çaresiz bu sevda ölümden beter Bilmezdim sevdalar acıyla biter, Bir tebessüm etsen o bana yeter, İstemem dünyada mal senin olsun. Tabipler ne anlar gönül yarası, Yaralı gönlümün sende çaresi Yoktur bu Ahmet'in bir bahanesi Sevdiğim olarak kal senin olsun. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz