Onurcan Nickli Üyeden Alıntı
Hakkımda düşüncelerini yazarmısın
Tanımadığım için yazamıyorum malesef

Juliet Nickli Üyeden Alıntı
Size çok güzel sorular buldum,kolaylıklar diliyorum.

Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?

Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?

Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?

Ve son olarak kendiniz hakkında ne düşünüyorsunuz.
Size çok güzel sorular buldum,kolaylıklar diliyorum. Haftanın konuğu seçildiğinde görüşmek üzere

Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? Gerçek limon suyu mu kullanılıyormuş Yorumsuz... Bulaşık deterjanı içmeliyiz o halde, daha sağlıklıdır.

Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar? Her bulduğunu doğrudan mideye indirerek yanlış yapıyorlardır.

Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Şimdi uçakta ki insan sayısını ele alırsak her insana paraşüt düşünsene panik anını Daha korkunç sonuçlar doğurabilir. Mantıksal yönden sebebi bu olabilir.

Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? Yanılmıyorsam kara kutu maliyet bakımından pahalı bir malzemeden yapılıyor. Uçaklarda ki kaza oranı da düşük olduğundan büyük bir maliyete gerek duymuyorlardır. Ayrıca kara kutu malzeme bakımından ağır olduğu için uçakların daha hafif olması için gerek duyulmuyordur. Hem daha iyi performans sağlaması için hemde yakıttan tasarruf için gerek duyulmuyordur.

Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? Acaba kurumuş mudur? Bu soruyu aklına getirip test ettikleri gerçeği...

Ve son olarak kendiniz hakkında ne düşünüyorsunuz. Ne kadar soğuk bir insan gibi görünsem de aslında çok cana yakın olduğum söylenir. Genelde ilk tanıdıkları zamanda ne kadar soğuk bir çocuk diye düşünüyorlarmış. Yanıldıklarını dile getiriyorlar